Skip to Main Content

Yrityksemme

 • Keitä me olemme

  Yritystarina jonka alussa oli opaskoira

  Tänä päivänä, Hill's Pet Nutrition edustaa hoitoperinnettä, joka sai alkunsa vuonna 1939 erään merkittävän eläinlääkärin toimesta. Prescription Diet™ ja Science Plan™lemmikinruokasarjamme ovat korkealaatuisinta tarjolla olevaa lemmikinruokaa. Ympäri maailman olemme mukana lemmikkien ja lemmikinomistajien elämässä.

  Hill's lemmikinruokatuotanto alkoi 1939. Eläinlääkäri Mark L. Morris Sr. uskoi, että tiettyihin eläinten sairauksiin pystyttiin vaikuttamaan huolellisesti suunnitellun ravitsemuksen avulla. Hänen ajatuksensa olivat uraauurtavia eläinlääketieteessä, mutta pian hän sai myös tilaisuuden todistaa ajatuksensa oikeiksi.

  Sokea nuorimies Morris Frank kysyi eläinlääkäri Mark Morrisilta olisiko mitään tehtävissä hänen opaskoirallensa Buddylle, jolla oli munuaisvika. Eläinlääkäri Morris otti haasteen vastaan ja hänen työnsä tuloksena syntyi ensimmäinen terapeuttinen Hill's™ Prescription Diet -sarjan ruokavalio, Hill's™ Prescription Diet™ k/d™ . Maailman ensimmäinen munuaissairaille koirille tarkoitettu lemmikinruoka oli saanut alkunsa ja se on edelleen Hill’sin valikoimassa. Pian ensimmäisen ruoan jälkeen myös Hill's Pet Nutrition ja lemmikkien terapeuttinen ravitsemus sai alkunsa.

  Visio

  Arvostetussa asemassamme ravitsemustieteen globaalina johtajana, visiomme on ohjata eläinruokamarkkinoita terveempään suuntaan.

  Missio

  Tehtävämme on rikastuttaa ja pidentää lemmikin ja sen omistajan välistä erityislaatuista suhdetta.

  Filosofia

  Uskomme, että kaikkia eläimiä tulisi rakastaa ja hoitaa hyvin ja hellyydellä läpi niiden elämän. Olemme ylpeitä siitä, että ruokavalioillamme voimme vaikuttaa lemmikkisi elämänlaatuun. Lupaamme sitoutua huolehtimaan eläinten hyvinvoinnista kaikkialla.

  Sitoutuminen eläinten hyvinvointiin

  Kaikki Hill's tutkimuskeskuksen palveluksessa olevat lemmikit elävät rakastavassa, turvallisessa, puhtaassa sekä virikkeelliisessä ja leikkimismahdollisuuksia tarjoavassa ympäristössä. Läpimurtomme lemmikkieläinten ravitsemuksessa ovat vertaansa vailla. Liiketoimintamme ja maineemme perusta on kaikkein korkeimpien eettisten standardien noudattaminen. Näemme päivittäin todisteita siitä miten lemmikkien terveyteen voidaan vaikuttaa korkealaatuisella, tutkitulla ruokavaliolla sekä hellällä huolenpidolla. Hill's välittää palveluksessaan olevista kissoista ja koirista ja hoitaa niitä vastuullisesti ja lämpimästi. Kaikki tutkimukset, jotka on tehty joko Hill's-tutkimuskeskuksessa tai sen ulkopuolella, kuten lemmikin kotona tai yliopistojen eläinsairaaloissa, on suoritettava Hill'sin tiukkojen vaatimusten mukaisesti eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi.

   

  Ravintotutkimusta ja innovaatioita

  Hill's™ työllistää yli 150 eläinlääkäriä, eläinten ravitsemustieteilijää sekä tutkijaa, jotka työskentelevät luodakseen uusia ruokia ja parantaakseen jo olemassa olevia tuotteita, jotta lemmikkisi voisi elää terveenä pitkän ja täyden elämän. Hill'sin tutkijat kirjoittavat yli 50 artikkelia ja lukua oppikirjoihin vuosittain. He myös opettavat johtavissa eläinlääketieteen oppilaitoksissa ympäri maailmaa, jotta kaikki tietomme ja osaamisemme päätyisi sinun ja lemmikkisi parhaaksi.

   

  Koiran- ja kissanruokamme on kehitetty niin, että niiden ravintoaineet ja maku ovat täydellisessä tasapainossa. Tiedämme, että paras mahdollinen ravinto ei ainoastaan täytä ravitsemustarpeita vaan myös pitää huolen siitä, ettei mitään ravintoaineita, esimerkiksi rasvaa tai suolaa, saada liikaa.

   

  Hill'sin pitkäaikainen satsaus koulutukseen, teknologiaan ja osaavaan henkilökuntaan ovat auttaneet meitä luomaan alan johtavia tuoteinnovaatioita, joista on syntynyt laajin valikoima kliinisesti tutkittua ravitsemusta niin sairaille, sairastumisriskissä oleville kuin terveillekin lemmikeille. Paras palkkio tekemästämme työstä on sinun lemmikkisi hyvinvointi.

   

  Topekassa, Kansasissa sijaitsee tutkimuskeskuksemme Hill's™ Pet Nutrition Center, jossa hyödynnetään viimeisintä teknologiaa ja joka edustaa sitoutumistamme kissojen ja koirien hyvinvointiin. Ravitsemuksen ja sisätauteihin erikoistuneiden eläinlääkäreiden lisäksi meillä on oma kissoista ja koirista koostuva lemmikkitiimimme. Nämä karvaiset työkaverimme testaavat tuotteemme ja siksi voimmekin taata lemmikkisi saavan mahdollisimman ravitsevaa ja maistuvaa ruokaa. Palkaksi tarjoamme näille eläimille parasta, mitä lemmikki voi toivoa, kuten runsaasti eläin- ja ihmisystäviä, harjoitus- ja leikkialueita, agilityradan sekä puhtaan ja tilavan elinympäristön. Jokaisella lemmikillä on oma sen hyvinvoinnista vastaava hoitajatiimi. Ryhmän jäsenten ja lemmikin välille kehittyy vahva side ja luottamussuhde, aivan kuten omien lemmikkiemmekin kohdalla. Lue lisää sitoutumisestamme eläinten hyvinvointiin.

   

  Kaiken tämän tuloksena miljoonat lemmikinomistajat ovat luottaneet tuotteisiimme jo vuodesta 1948 alkaen. Nykyään Hill's™ on eläinlääkäreiden eniten suosittelema lemmikinruoka, ja eläinlääkärit myös syöttävät Hill’s-ruokaa omille lemmikeilleen.

   

  Innovaatioita & Tuoteideoita — Lähetä meille patentoituja innovaatioita tai uusia ideoita tuotteista

 • Huolenpidon perinne

  Vuonna 1928 eläinlääkäri Mark L. Morris Sr. perusti New Jerseyhyn Edisoniin eläinsairaalan nimeltä Raritan Hospital for Animals. Perustettaessa se oli toinen Yhdysvaltojen kahdesta pieneläinlääkäriasemasta. Vuonna 1939 eläinlääkäri Morris uskoi, että ruokavalion säätelyllä saavutettaisiin positiivisia vaikutuksia lemmikkeihin. Vuonna 1948 hän kehitti Prescription Diet™ k/d™-ruoan, joka oli ensimmäinen terapeuttinen ruokavalio, joka helpottaa munuaissairaiden lemmikkien hoitoa. Edelleen tänä päivänä työmme jatkuu. Olemme sitoutuneet lujittamaan ja pidentämään lemmikkien ja niiden omistajien välistä suhdetta. Tuotevalikoimamme sisältää yli 100 lemmikin yksilöllisiin tarpeisiin räätälöityä reseptiä. Lue koko Hill's™ Pet Nutritionin tarina.

   

  Hill's™ Pet Nutritionin tarina

  Käsityksemme mukaan lemmikkien laadukas hoito sisältää parhaan mahdollisen ravinnon, eläinlääkärin hoitoa, päivittäistä liikuntaa sekä virikerikkaan ja rakastavan ympäristön. Kaikki lemmikit Hill's™ Pet Nutritionilla elävät sellaisessa ympäristössä. Ravintotuotannon teknologiseen kehittämiseen käytämme ainoastaan lempeitä menetelmiä joissa eläimiin ei kajota, jotta koirat ja kissat kaikkialla maailmassa voivat elää pitkään ja terveellisinä. Saavutuksemme lemmikkieläinravinnon teollisuudenalalla ovat ainutlaatuisia ja sekä yrityksemme että maineemme perustuu siihen, että noudatamme kaikessa korkeimpia eettisiä standardeja.

   

  Todistamme päivittäin, kuinka laadukas tieteellinen teknologia ja lempeä lemmikkien hoito kulkevat käsi kädessä parantaen eläinten mahdollisuuksia viettää tervettä elämää. Sen tähden Hill's™ tukee ja harjoittaa ainoastaan vastuullista, välittävää ja humaania koirien ja kissojen kohtelua. Kaikkien tutkimusten, joita Hill's™ on tukenut tai itse tehnyt- joko Hill's™ Pet Nutrition Center -keskuksessa tai sen ulkopuolella kuluttajien kodeissa, eläinlääkärikouluissa tai muualla - tulee noudattaa seuraavia tiukkoja Hill's™-käytänteitä ainutlaatuisen lemmikkien hoidon varmistamiseksi:

   

  Kun tutkimme ravintoaineiden imeytymistä, jakautumista, varastoitumista, hyödyntämistä ja poistumista koiran tai kissan elimistössä, käytämme ainoastaan sellaisia eläinlääketieteen tutkimusmenetelmiä, jotka vastaavat täysin ihmisten ravinto- tai lääkeaineisiin kohdistuvia tutkimuksia. Hill's™ ei hyväksy tai itse suorita kokeita, joissa koiria tai kissoja satutettaisiin tai jotka aiheuttaisivat niille kipua. Tämä pohjautuu uskomukseen siitä, että mikä aiheuttaa kipua ihmiselle, aiheuttaa sitä myös koiralle tai kissalle.

   

  Emme suorita tutkimuksia ellei meillä ole täyttä vakuutta siitä, että pystymme työllämme parantamaan seuraeläinten terveyttä ja hyvinvointia. Usein näiden tutkimusten seurauksena onnistumme tekemään mullistavia ravitsemustieteellisiä löytöjä ja sitä kautta kohentamaan miljoonien koirien ja kissojen elämänlaatua.

  Pyrimme jatkuvasti löytämään uusia tapoja, joiden avulla eläinkokeita tarvittaisiin vähemmän. Huomattava osa ruokintatutkimuksiimme osallistuvista koirista ja kissoista viettää normaalia kotielämää. Eläinlääkärimme ja ravitsemustieteilijämme ovat taitavia kehittämään eläinten järjestelmiä jäljitteleviä menetelmiä. Olemme esimerkiksi kehittäneet ja julkaisseet matemaattisen kaavan, joka perustuu ruuan ravintoaineprofiiliin ja jolla on mahdollista ennustaa kissan tai koiran virtsan pH-arvo ilman erillistä testausta.

   

  Todistaaksemme lemmikkien omistajille terapeuttisten ruokiemme turvallisuuden ja tehokkuuden, tuemme tutkimuksia lemmikeillä, joilla on luontaisia sairauksia tai vaivoja. Emme osallistu tutkimuksiin, joissa hyödynnetään leikkaus- tai vastaavia menetelmiä sairauksien aikaansaamiseksi tai jäljittelemiseksi.

  Hill's™ Pet Nutrition Center -keskuksen, kuten kaikkien muidenkin ulkopuolisten laitosten joita Hill's™ tukee, täytyy noudattaa pikkutarkasti kaikkia eläintenhoitoon liittyviä teollisuuden säädöksiä ja standardeja. Kaikkiin ulkopuolisissa laitoksissa tehtäviin tutkimuksiin nimitämme ja palkkaamme lemmikkiedustajat, jotka ovat vastuussa jokaisen eläimen hyvästä ja huolellisesta hoidosta, mukaan lukien liikunta ja sosiaaliset suhteet.

   

  Julkaisemme tutkimustemme tulokset edistääksemme ravintoon liittyvää terveydenhuoltoa ja ehkäistäksemme koiriin ja kissoihin kohdistuvia tarpeettomia ja toistuvia kokeita.

   

  Hill's™ käyttää ainoastaan dataa, joka on peräisin julkista tietoa sisältävistä eläintutkimuksista. Kaikki nämä tutkimukset ovat joko aiemmin julkaistuja tai ne on suoritettu maailmanlaajuisten eläinten hyvinvoinnin säädösten (Global Animal Welfare Policy) mukaisesti.

  Hill's Pet Nutrition Aikajana

  Tutustu Hill'sin historiaan

  1939

  Morris Frank tapaa eläinlääkäri Morris vanhemman lounaalla pyytää tätä katsomaan opaskoiraansa Buddya. Eläinlääkäri Morris saa selville, että koiralla on vikaa munuaisissa. Hän uskoo, että Buddya voi auttaa hänen kehittämänsä ravinnon avulla ja antaa Frankille mukaan tuotettaan nimeltään Raritan Ration B. Tämä oli Prescription Diet™ k/d™ Caninen edeltäjä ja se oli suunniteltu munuaisten vajaatoiminnasta kärsiville koirille. Eläinlääkäri Morris valmistaa ja pakkaa Raritan Ration B:tä lasipurkkeihin.

   

  1948

  Eläinlääkäri Mark Morris aloittaa yhteistyön Burton Hillin - Hill Packing Companyn omistajan - kanssa purkittaakseen sekä Canine k/d™-tuotetta, joka tunnettiin aiemmin nimellä Raritan Ration B, että Canine p/d™-tuotetta, joka tunnettiin aiemmin nimellä Raritan Ration C. Eläinlääkäri Morris perustaa myös hyväntekeväisyysjärjestön pieneläimille, joka myöhemmin tunnetaan nimellä Morris Animal Foundation - järjestö, jossa eläimet ovat aina etusijalla ja jossa kaikki toiminta tähtää siihen, että niiden terveys ja hyvinvointi ovat parhaalla mahdollisella tasolla.

   

  1949

  Prescription Diet™ i/d™ kehitetään ruoansulatusvaivaisille koirile. Prescription Diet™ r/d™ kehitetään ylipainoisille koirille.

   

  1958

  Hill Packing Company perustaa tehtaita Kansasiin, Etelä-Carolinaan, Etelä-Dakotaan, Ohioon, Arkansasiin, Massachusettsesiin ja Washingtoniin.

   

  1960

  Eläinlääkäri Morrisista tulee American Veterinary Medical Associationin (AVMA) johtaja.

   

  1962

  Burton Hill menehtyy; Richard L. Davis korvaa hänet Hill's™ Pet Nutritionin johtajana.

   

  1964

  Prescription Diet™ h/d™ kehitetään lemmikkien sydämen vajaatoimintaan.

   

  1965

  Prescription Diet™ d/d™ kehitetään ruoka-aineallergioihin ja iho-oireisiin.

   

  1966

  Richard L. Davis menehtyy; Don F. Hogue korvaa hänet Hill's™ Pet Nutritionin johtajana.

   

  1968

  Riviana Foods ostaa Hill's™ Pet Nutritionin resepteineen ja tekee sopimuksen Mark Morris Associates´n kanssa, joka jatkaa uusien reseptien kehitystyötä.

   

  1968

  Eläinlääkäri Mark Morris Jr. luo Science Diet™ -tuotesarjan terveille lemmikeille. Ensimmäistä Science Diet™ -ruokaa Adult Maintenance aletaan markkinoida.

   

  1971

  Prescription Diet™ c/d™ kehitetään kissoille FLUTD-oireisiin.

   

  1976

  Colgate-Palmolive Company ostaa Riviana Foodin.

   

  1977

  Prescription Diet™ u/d™ kehitetään vähentämään uraatti-, oksalaatti- ja kystiinivirtsakivien muodostumista koirilla.

   

  1979

  Science Diet™ Senior kehitetään ikääntyville lemmikeille.

   

  1981

  Bob Wheeleristä tulee Hill's™ Pet Nutritionin johtaja. Mullistava keksintö, Prescription Diet™ s/d™ kehitetään liuottamaan koirien struviittivirtsakiviä.

   

  1983

  Ensimmäinen painos eläinlääkäri Morris Jr. Small Animal Clinical Nutrition -oppikirjasta julkaistaan. Teoksesta tulee merkittävä ja sitä käytetään Eläinlääketieteellisissä oppilaitoksissa ympäri maailman.

   

  1987

  Prescription Diet™ w/d™ kehitetään ruoansulatuksen sairauksiin ja ylipainoisille koirille.

   

  1992

  Prescription Diet™ a/d™ kehitetään toipilaille lemmikeille.

   

  1993

  Eläinlääkäri Mark Morris menehtyy 92-vuotiaana.

   

  1994

  Prescription Diet™ t/d™ kehitetään edistämään suun terveyttä.

   

  1996

  Science Diet™ Large Breed Growth -penturuoka kehitetään.

   

  1998

  Prescription Diet™ n/d™ kehitetään parantamaan syöpäsairaiden koirien hyvinvointia.

   

  1999

  Hill's™ Pet Nutritionista tulee $1 miljardin arvoinen yritys. Science Diet™ Hairball Control kehitetään.

   

  2000

  Prescription Diet™ z/d™ kehitetään ruoka-aineallergioista kärsiville lemmikeille, kuten myös Science Diet™ Sensitive Skin ja Sensitive Stomach.

   

  2000

  Prescription Diet™ b/d™kehitetään ikääntyville koirille. Ruoka sisältää erityisen sekoituksen antioksidantteja, jotka taistelevat ikääntymisen merkkejä vastaan ja lisäävät koirien oppimiskykyä.

   

  2002

  Hill's Science Diet -yhteistyö lemmikkieläinten turvakotien kanssa alkaa.

   

  2003

  Prescription Diet™ m/d™ kehitetään diabeteksesta kärsiville kissoille painonhallintaan. Science Diet™ Advanced Protection™ lanseeraa täysin uudenlaisen sarjan antioksidanttipitoisia ruokia.

   

  2005

  Prescription Diet™ j/d™ kehitetään nivelongelmaisille koirille. Science Diet™ Indoor Cat tulee markkinoille.

   

  2007

  Eläinlääkäri Mark Morris Jr. menehtyy. Prescription Diet™ c/d™ Multicare Feline kehitetään FLUTD-oireista kärsiville kissoille.

  Eläinlääkäri Mark Morris Sr.

  Dr. Mark Morris Sr.

   

  Vuonna 1901 syntynyt eläinlääkäri Morris oli Hill's Pet Nutritionin perustaja. Hän oli kliinisen ravitsemuksen edelläkävijä ja uskoi, että tiettyihin eläinten sairauksiin pystyttiin vaikuttamaan ravinnon avulla. Tuohon aikaan eläinlääkärit työskentelivät pääosin maatilojen eläinten parissa, mutta eläinlääkäri Morrisin kiinnostuksen kohteena olivat lemmikit ja heidän omistajansa. Vuonna 1928 hän avasi New Jerseyn Edisoniin eläinsairaalan nimeltä Raritan Hospital for Animals. Tämä oli toinen Yhdysvaltojen kahdesta eläinlääkäriasemasta, jotka olivat keskittyneet ainoastaan pieneläimiin.

   

  Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

  Eläinlääkäri Morrisilla oli uusia ideoita siitä, miten lemmikkieläinten sairauksia voitaisiin hoitaa. Hän työskenteli eläinlääkäri Jim Allisonin - Rutgersin yliopiston biokemian laitokselta - kanssa kehittääkseen menetelmiä pieneläinten sairauksien toteamiseen. Hän ideansa olivat uusia ja kohtasivat välillä vastustustakin, mutta pian eläinlääkäri Morris sai jo maineen lemmikkiruuan asiantuntijana.

   

  Solmittuaan sopimuksen lemmikkiruokien purkittamisesta Hill Packing Companyn kanssa Kansasin Topekassa, eläinlääkäri Morris perusti hyväntekeväisyysjärjestön pieneläimille. Morris Animal Foundation -järjestö rahoittaa edelleenkin pieneläimiin ja luontoon kohdistuvaa tutkimusta ja myöntää stipendejä eläinlääkäriksi opiskeleville. Tänä päivänä se on maailman suurin voittoa tavoittelematon pieneläinten ja luonnon tutkimiseen keskittyvä järjestö. Se varallisuus on kasvanut lähes 50 miljoonaan dollariin sen perustamisesta vuonna 1948 lähtien.

   

  Science Diet bags

   

  Eläinlääkäri Morris oli aktiivinen pieneläinasioissa koko elämänsä ajan. Hän oli American Animal Hospital Association (AAHA) -yhdistyksen ensimmäinen puheenjohtaja ja toimi niin ikään puheenjohtajana American Veterinary Medical Association (AVMA) -yhdistyksessä. Hän myös johti komiteaa, joka loi ravitsemusstandardit lemmikkien ruuille. Tämän työn pohjalta syntyi myöhemmin järjestö nimeltään Association of American Feed Control Officials (AAFCO).

  Eläinlääkäri Morris kuoli 92-vuotiaana vuonna 1993.

  Eläinlääkäri Mark Morris Jr.

  Dr. Mark Morris Jr.

  Eläinlääkäri Mark Morris Jr., Hill's Pet Nutritionin perustajan eläinlääkäri Mark Morris vanhemman poika, jatkoi isänsä aloittamaa työtä lemmikkieläinravinnon parissa.

   

  Hän varttui talossa, jossa hänen äitinsä valmisti isän Prescription Diet™ -ruokia. Ei siis mikään ihme, että Mark Morris Jr. päätti jatkaa isänsä elämäntyötä lemmikkieläinravinnon alalla. Eläinlääkäri Morris Jr. havaitsi, että tutkimustyössä tarvittiin myös tasalaatuista ja korkealuokkaista terveiden lemmikkien ruokaa. Tuohon aikaan lemmikkien ruokaa ei säädelty kovinkaan tarkasti ja tästä syystä tiedemiehillä oli vaikeuksia tuottaa korkealaatuisia tuloksia.

   

  Science Diet canned formula

   

  Tämän tuloksena eläinlääkäri Morris Jr. kehitti terveille eläimille suunnatun ravinnon. Vuonna 1968 ruokasarja lanseerattiin käyttöön eläinlääkäreille ja muille lemmikkien parissa toimiville ammattilaisille nimellä Hill's™ Science Diet™. uokasarja on jatkanut kehittymistään niin, että tällä hetkellä se sisältää yli 50 Science Diet -sarjan ja yli 60 Prescription Diet™ -sarjan lemmikinruokaa, jotka ovat suunniteltu terveiden lemmikkien eri elämänvaiheisiin ja erityistarpeisiin.

   

  Small Animal Clinic Nutrition books

   

  Eläinlääkäri Morris Jr. on monien mielestä pieneläinten hyvinvointiin tähtäävän ravinnon isä. Hän myös loi uusia standardeja liittyen valmisruokien syöttämiseen eläintarhojen eläimille. Hän oli mukana perustamassa järjestöä American College of Veterinary Nutrition (ACVN) ja julkaisi lukuisia tutkimuksia ravinnon vaikutuksesta sairauksien hoitoon. Hän myös luennoi kaikkialla maailmassa eläinlääkäreille, opiskelijoille ja lemmikkieläinten omistajille. Eläinlääkäri Morris Jr. oli yksi "Small Animal Clinical Nutrition" -teoksen kirjoittajista. Kyseessä on ylivertainen opas lemmikkien ravintoon liittyen, ja sitä käytetään ympäri maailman lähdeteoksena.

   

  Eläinlääkäri Morris Jr. kuoli 72-vuotiaana, tammikuun 14. päivänä vuonna 2007.

 • Eläinten hyvinvointi

  Sitoumuksemme eläinten hyvinvointiin

  Kaikki Hill's tutkimuskeskuksen palveluksessa olevat lemmikit elävät rakastavassa, turvallisessa, puhtaassa sekä virikkeelliisessä ja leikkimismahdollisuuksia tarjoavassa ympäristössä. Läpimurtomme lemmikkieläinten ravitsemuksessa ovat vertaansa vailla. Liiketoimintamme ja maineemme perusta on kaikkein korkeimpien eettisten standardien noudattaminen.

   

  Näemme päivittäin todisteita siitä miten lemmikkien terveyteen voidaan vaikuttaa korkealaatuisella, tutkitulla ruokavaliolla sekä hellällä huolenpidolla. Hill's välittää palveluksessaan olevista kissoista ja koirista ja hoitaa niitä vastuullisesti ja lämpimästi. Kaikki tutkimukset, jotka on tehty joko Hill's-tutkimuskeskuksessa tai sen ulkopuolella, kuten lemmikin kotona tai yliopistojen eläinsairaaloissa, on suoritettava Hill'sin tiukkojen vaatimusten mukaisesti eläinten hyvinvoinnin takaamiseksi.

   

  • Emme osallistu tutkimuksiin, jotka vaarantavat koirien ja kissojen terveyden. Kaikki Hill'sin tukemat tutkimukset on tarkoitettu säilyttämään eläinten terveys ja parantamaan sitä. Koirilla tai kissoilla ei tehdä eutanasiaa edellyttäviä kokeita.
  • Kun tutkitaan, miten ravintoaine imeytyy, jakautuu, toimii, varastoituu tai vapautuu koiran tai kissan kehossa, suorittamamme eläinlääketieteelliset tutkimukset vastaavat ihmisten ravintofysiologisia tai lääketieteellisiä tutkimuksia. Hill's ei tue eikä tee sellaisia tutkimuksia, jotka aiheuttavat kipua koirille ja kissoille tai vahingoittavat niitä. Tämä perustuu käsitykseen, jonka mukaan kipua ihmisille aiheuttava toimi aiheuttaa sitä myös koirille ja kissoille.
  • Emme suorita tutkimuksia ilman vakuuttavia todisteita siitä, että voimme parantaa lemmikkieläinten terveyttä ja hyvinvointia. Näissä tutkimuksissa saavutetaan usein ravitsemusalan läpimurtoja, jotka parantavat miljoonien koirien ja kissojen elämää.
  • Pyrimme jatkuvasti löytämään keinoja, jotka vähentävät eläinkokeiden tarvetta. Suurelle osalle ruokintatutkimuksiimme osallistuvista kissoista ja koirista testit tehdään kotioloissa. Eläinlääkärimme ja ravintofysiologimme ovat taitavia kehittämään simulaatiomalleja. Esimerkiksi hammashoidon tutkimuksessa olemme ottaneet käyttöön ainutlaatuisen keinosuun, jonka avulla tutkitaan uuden ruoanvalmistustekniikan tehokkuutta. Olemme kehittäneet myös ruoka-aineiden ravintosisältöön perustuvan matemaattisen kaavan, jonka avulla on mahdollista laskea kissan virtsan tarkka pH-arvo ilman eläinkokeita.
  • Vakuuttaaksemme lemmikkieläinten omistajat terapeuttisten ruokatuotteidemme turvallisuudesta ja tehokkuudesta tuemme tutkimuksia, joissa käytetään lemmikkejä, jotka ovat sairastuneet luonnollisella tavalla. Emme osallistu tutkimuksiin, joissa käytetään kirurgisia tai ei-kirurgisia menetelmiä sairaustilojen luomiseksi tai simuloimiseksi.
  • Hill's Pet Nutrition Centerin ja kaikkien Hill'sin tukemien ulkoisten tutkimuslaitosten on täytettävä tai ylitettävä kaikki eläinten hoitoa koskevat toimialan ohjeet. Kaikkia ulkopuolisissa laitoksissa suoritettavia tutkimuksia varten nimitämme ja rahoitamme lemmikkieläinten edustajia, jotka ovat vastuussa siitä, että tutkimuksissa taataan eläinten myötätuntoinen käsittely, jonka kulmakiviä ovat liikunta ja sosiaalisesti virikkeinen ympäristö.
  • Kannatamme ja rohkaisemme ihmisiä ottamaan lemmikeiksi tutkimuksiin osallistuneita koiria ja kissoja. Me myös kannustamme lemmikin omistajia tutustumaan ja ottamaan etukäteen selvää lemmikkieläimen hoidosta ennen uuden lemmikin tuomista kotiin.
  • Julkaisemme tutkimustulokset lisätäksemme tietoa ravitsemuksellisesta terveydenhoidosta ja auttaaksemme estämään sellaisten tutkimusten tarpeetonta toistamista, jotka vaativat koirien ja kissojen käyttöä. Hill's käyttää vain julkisia (aiemmin julkaistuja) eläintutkimustietoja, tai joita tehtäessä on noudatettu Global Animal Welfare Policy -ohjeita.
 • Hyväntekeväisyys

  Olemme sitoutuneita tukemaan kestäviä suhteita lemmikkien ja ihmisten välillä. Hill's on tarjonnut löytöeläinkodeille ruokaa miljoonien dollarien arvosta ja auttanut yli kuutta miljoonaa lemmikkiä löytämään uuden rakastavan kodin. Korkealaatuinen ravinto on tärkeää myös löytöeläimien hyvinvoinnille. Terveellinen ruokavalio edistää toipumista ja helpottaa sopeutumista uuteen kotiin. Jatkamme löytöeläintoimintaa tulevaisuudessakin ja toivomme sinunkin osallistuvan toimintaan!

 • Lehdistötiedotteet

  Hill’s™ to ‘Go Walkies’ with Irish Guide Dogs for the Blind

  CORK, Ireland (May 27, 2015) – Hill's Pet Nutrition is delighted to announce its new partnership with Irish Guide Dogs for the Blind to provide the charity with high-quality pet food and raise funds through several fun events for dog walkers.

  Lucky Henley Vet Nurse Drives Home her Win

  It was an excited group of staff, clients and patients that congregated outside of The Veterinary Centre in Henley-on-Thames to witness the arrival of a brand new Fiat 500 for lucky vet nurse, Lisa Reading.

  Vets set to join the Miami set with free CPD!

  A top international CPD event being held in Miami has been opened up to vets and nurses in the UK and Ireland.

  NI Vet Nurse Awards showcase quality of nursing in Northern

  The Minnesota Urolith Center (MUC) at the University of Minnesota celebrates the receipt of its 750,000 urolith, a struvite-calcium phosphate carbonate stone from a female Pomeranian dog living in Glen Burnie, Md., submitted by Dr. Lisa Jones and team at Animal Hospital at Southgate.