Oikeudellinen ilmoitus HillsVet.fi

PÄIVITETTY VIIMEKSI: [05/18]

 

COLGATE-PALMOLIVE COMPANYN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Colgate-Palmolive, imukaan lukien Hill's Pet Nutrition kunnioittaa yksityisyyttäsi ja arvostaa suhdetta kanssasi. Haluamme tämän vuoksi käsitellä henkilötietojasi vastuullisesti ja kertoa sinulle, kuinka keräämme, käytämme ja julkistamme tietojasi. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan nämä käytäntömme (kuten määritelty alla) koskien tietojasi, joita keräämme seuraavilla tavoilla:

  • meidän operoimiltamme verkkosivustoilta, joilta siirryt tähän tietosuojakäytäntöön (meidän “verkkosivustomme”)
  • ohjelmistosovelluksista, jotka me tarjoamme käyttöösi tietokoneilla tai mobiililaitteissa (meidän “sovelluksemme”) tai niiden kautta
  • sosiaalisen median sivustoilta ja sovelluksista, joista on linkki tähän yksityisyyskäytäntöön (yleisesti “sosiaalisen median sivustomme”)
  • HTML-muotoisista sähköposteista, jotka me lähetämme sinulle ja joista on linkki tähän tietosuojakäytäntöön, ja
  • verkon ulkopuolella tapahtuvan sinun ja meidän välisen viestinnän kautta.

 

Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan myös meidän käytäntömme, jotka koskevat tietoja, joita keräämme ammattilaisista/ammatinharjoittajista, kuten hammashoidon ja eläinlääketieteen ammattilaisista, opiskelijoista ja terveydenhuollon asiantuntijoista (“ammattilaiset”), voidaksemme tarjota heille ammatillisesti suunnattuja palveluita (“ammatilliset palvelut”).

Tässä tietosuojakäytännössä viittaamme verkkosivustoihimme, sovelluksiimme, sosiaalisen median sivustoihimme, sähköpostiviesteihimme, verkon ulkopuoliseen toimintaamme ja ammatillisiin palveluihimme yleisesti termillä “palvelut”.

Saat lisätietoja Colgate Connect -hammasharjasta tutustumalla Colgate Connect -tietosuojakäytäntöömme.

 

HENKILÖTIEDOT

Henkilötiedot” ovat tietoja, joiden avulla sinut voidaan tunnistaa tietyksi henkilöksi tai jotka viittaavat tunnistettavaan henkilöön. [*]

 

Henkilötietoihin kuuluvat:

  • nimi
  • postiosoite (mukaan lukien laskutus- ja toimitusosoitteet)
  • puhelinnumero
  • sähköpostiosoite
  • pankki- ja luottokortin numero
  • profiilikuva tai muut sinua esittävät valokuvat
  • sosiaalisen median tilitunnus
  • sinua koskevat haittatapahtumatiedot
  • muut tiedot, kuten ikä, maa tai lemmikkiesi nimet, jos ne liittyvät sinuun
  • kiinnostuksen kohteesi (kuten aiheet, joista pyydät tietoa tai joita kohtaan osoitat muulla tavoin kiinnostusta).

 

 

Henkilötietojen kerääminen

Me ja palveluntarjoajamme keräämme henkilötietoja eri tavoin, mukaan lukien:

  • Palveluiden kautta [*]
  • Keräämme henkilötietoja palveluiden kautta esimerkiksi silloin, kun rekisteröidyt uutiskirjeemme tilaajaksi, luot tilin tai profiilin tai teet oston.

 

  • Verkon ulkopuolella [*]
  • Keräämme sinusta henkilötietoja verkon ulkopuolella, esimerkiksi:
    • lun teet tilauksen puhelimitse, otat yhteyttä asiakaspalveluun tai otat meihin yhteyttä jonkin muun tiedustelun yhteydessä
    • kun vierailet palvelupisteellämme messuilla tai toimipaikassamme
    • kun osallistut ohjelmiimme tai toimintaamme tai annat tietojasi alan tapahtumissa
    • kun osallistut arvontaan tai kampanjaan verkon ulkopuolella
    • kun sinä tai joku muu henkilö sinun puolestasi ilmoittaa haittatapahtumasta johonkin tuotteeseemme liittyen.

 

  • Muista lähteistä [*]
  • Saamme henkilötietojasi myös muista lähteistä, esimerkiksi:
  • julkisesti saatavilla olevista tietokannoista ja lähteistä
  • tietopalveluyrityksiltä
  • markkinoinnin yhteistyökumppaneilta
  • kolmansilta osapuolilta, jotka ilmoittavat meille haittatapahtumista johonkin tuotteeseen liittyen.

 

  • Jos yhdistät jonkin sosiaalisen median tilisi mihin tahansa meidän tarjoamaamme tiliin, jaat tiettyjä henkilötietoja sosiaalisen median tililtäsi meille, esimerkiksi nimesi, sähköpostiosoitteesi, kuvasi, luettelon sosiaalisen median yhteystiedoistasi ja mitä tahansa muita tietoja, jotka voivat olla meidän saatavillamme (tai jotka sinä saatat meidän saatavillemme) yhdistäessäsi sosiaalisen median tilisi mihin tahansa meidän tarjoamaamme tiliin.

 

Monissa tapauksissa meidän on kerättävä henkilötietoja voidaksemme tarjota sinulle tilaamasi tai pyytämäsi palvelut. Jos et anna pyydettyjä henkilötietoja, emme ehkä voi tarjota palveluja sinulle. Jos luovutat mitä tahansa muihin henkilöihin liittyviä henkilötietoja meille tai meidän palveluntarjoajillemme palveluiden yhteydessä, vakuutat, että sinulla on valtuudet luovuttaa tietoja ja antaa meille lupa käyttää näitä henkilötietoja tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

 

Henkilötietojen käyttäminen

Me ja meidän palveluntarjoajamme käytämme henkilötietoja laillisiin ja perusteltuihin liiketoiminnallisiin tarkoituksiin ollessamme yhteydessä kuluttajiin, yleisöön, ammattilaisiin ja asiakkaisiimme.

Yhteydenpito kuluttajiin ja yleisöön

Me käytämme henkilötietoja ollessamme yhteydessä kuluttajiin ja yleisöön seuraavissa tarkoituksissa, mukaan lukien:

 

  • Palveluiden tarjoaminen ja pyyntöjen toteuttaminen. [*]
  • Tarjotaksemme palveluita sinulle, kuten antaessamme pääsyn tilille, jonka luot meidän kauttamme.
  • Vastataksemme kysymyksiisi ja toteuttaaksemme pyyntösi, kun otat meihin yhteyttä verkkolomakkeemme kautta, puhelimitse tai muilla tavoin, esimerkiksi kun lähetät meille kysymyksiä, ehdotuksia, kiitoksia tai valituksia.
    • Kun annat meille henkilökohtaisia tietojasi esimerkiksi ihosi tai hampaidesi terveydestä, käytämme näitä tietoja kyseisessä yhteydessä sinulle tiedoksi antamamme lausekkeen mukaisesti ja sinun suostumuksellasi.
  • Lähettääksemme sinulle hallinnollisia tietoja, kuten tietoja ehtoihimme ja käytäntöihimme tekemistämme muutoksista.
  • Jotta sinä voit lähettää viestejä toiselle henkilölle, esimerkiksi suositusten ja lähetä kaverille -toiminnon kautta.
  • Tehdäksemme sosiaalisen jakamisen toiminnot sinulle helpommiksi, jos haluat käyttää näitä toimintoja.
  • Tarjotaksemme sinulle asiakaspalvelua.

 

 

  • Tarjotaksemme sinulle tietoja tuotteistamme ja/tai muita markkinointimateriaaleja. [*]
  • Lähettääksemme sinulle markkinointiin liittyviä sähköpostiviestejä ja tietoja palveluistamme, tuotteistamme ja muista toimintaamme liittyvistä uutisista.

 

  • Henkilötietojen analysointi liiketoiminnan raportointitarkoituksiin ja yksilöllisten palveluiden tuottamiseksi. [*]
  • Voidaksemme analysoida tai ennustaa mieltymyksiäsi laatiaksemme koottuja eli yhteenlaskettuja raportteja digitaalisen sisältömme käyttöä koskevista suuntauksista.
  • Ymmärtääksemme sinua paremmin, jotta voimme yksilöidä toimintaamme kanssasi ja tarjota sinulle kiinnostuksen kohteidesi mukaan räätälöityjä tietoja ja/tai tarjouksia.
  • Ymmärtääksemme paremmin mieltymyksiäsi, jotta voimme toimittaa sinua mahdollisesti kiinnostavaa sisältöä palveluidemme kautta.

 

  • Jotta sinä voit osallistua arvontoihin, kilpailuihin tai muihin kampanjoihin. [*]
  • Voimme tarjota sinulle mahdollisuuden osallistua arvontoihin, kilpailuihin tai muihin kampanjoihin.
  • Joissakin näissä kampanjoissa on lisäsääntöjä, joissa määritellään, kuinka käytämme ja luovutamme henkilötietojasi.

 

  • Jotta sinä voit osallistua Colgate Bright Smiles, Bright Futures® -ohjelmaan. [*]
  • Voidaksemme hallinnoida ohjelmaa.
  • Varmistaaksemme, että näytteitä käsitellään oikein.

 

 

 

  • Henkilötietojen yhdistäminen ja/tai tekeminen tunnistamattomiksi. [*]
  • Voimme yhdistää henkilötietoja ja/tai tehdä niitä tunnistamattomiksi siten, että niitä ei enää pidetä henkilötietoina. Teemme näin luodaksemme käyttöömme uutta tietoa, jota voimme käyttää ja luovuttaa mihin tahansa tarkoitukseen.

 

  • Liiketoiminnalliset tarkoitukset. [*]
  • Tilintarkastukset ja auditoinnit: varmistaaksemme, että sisäiset prosessimme toimivat tarkoitetulla tavalla ja vastaavat oikeudellisia, lainsäädännöllisiä tai sopimuksissa määriteltyjä vaatimuksia.
  • Petosten ja turvallisuuden valvonta: voidaksemme esimerkiksi ennakoida ja estää kyberhyökkäyksiä tai identiteettivarkauksia.
  • Uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen.
  • Nykyisten tuotteiden ja palveluiden parantaminen, kehittäminen tai muuttaminen.
  • Tuotteisiimme liittyvien haittatapahtumien hallinnointi ja niistä raportointi.
  • Käyttöön liittyvien suuntausten tunnistaminen (esimerkiksi sen ymmärtäminen, mitkä palveluidemme osat kiinnostavat käyttäjiä eniten).
  • Markkinointikampanjoidemme tehokkuuden määrittäminen siten, että voimme mukauttaa kampanjoitamme käyttäjien tarpeiden ja kiinnostuksen kohteiden mukaan.
  • Liiketoimintojemme järjestäminen ja laajentaminen.

 

Toimimme näin hallinnoidaksemme suhdettamme sinun kanssasi, noudattaaksemme lainsäädännöllisiä velvoitteitamme, ja joissakin tapauksissa silloin, kun meillä on tällaiseen käsittelyyn sinun suostumuksesi ja/tai koska meillä on siihen oikeus oikeutetun liiketoiminnallisen edun perusteella.

 

Vuorovaikutus ammattilaisten kanssa

Lisäksi me ja palveluntarjoajamme keräämme ja käytämme ammattilaisia koskevia tietoja. [*]

Näihin tietoihin kuuluvat:

  • oma kielesi
  • ammatillinen biografia ja koulutustiedot
  • verkkokaupan tilinumero ja tilitunnus
  • lisensseihisi, erikoisaloihisi, kumppanuuksiisi, julkaisuihisi, suosituksiisi ja muihin saavutuksiisi liittyvät tiedot
  • sinua koskevat tiedot, jotka liittyvät tuotteidemme käyttöön ja niiden ostamiseen, yhteydenpitoon meidän kanssamme ja omille asiakkaillesi tarjoamiisi hoitopalveluihin.

Käytämme ammattilaisten henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin (niiden tarkoitusten lisäksi, jotka on lueteltu kuluttajia ja yleisöä koskevassa osiossa), mukaan lukien:

  • Ammatillisiin palveluihimme liittyvien pyyntöjen toteuttaminen. [*]
    • Palveluiden maksaminen tai kulujen korvaaminen.
    • Avustaminen liiketoimintaamme tai konferensseihin liittyvien matkojen suunnittelemisessa.
    • Pyytämiesi tuotteiden tai näytteiden toimittaminen sinulle.
    • Ammattilaisten tunnistaminen tieteellisiksi asiantuntijoiksi tai ammatillisiksi johtohenkilöiksi ja yhteydenpito heidän kanssaan.
    • Ammattilaisten kanssa solmimiemme sopimusten ja keskinäistä suhdettamme määrittelevien ehtojen ja sääntöjen valvominen.

 

  • Yhteydenpito ammattilaisten kanssa [*]
    • Yhteydenpito sinuun ammatillisen asiantuntemuksesi ja näkemyksesi selvittämiseksi digitaalisesti tai muilla keinoin.
    • Sinun kutsumisesi asiantuntijaohjelmiin tai -paneeleihin.
    • Yhteyden ottaminen sinuun ammatillisen asiantuntemuksesi perusteella, esimerkiksi meidän tai meidän osakkusyhtiömme tarjoamiin tuotteisiin tai palveluihin liittyvien kyselytutkimusten yhteydessä.
    • Yhteistyö kanssasi tapahtumissa, julkaisuissa tai suunnittelukokouksissa.
    • Näkemyksesi pyytäminen liittyen meidän, osakkuusyhtiömme tai liikekumppanimme markkinoiman tuotteen tai palvelun kehittämiseksi ja parantamiseksi.

                       

  • Ammattilaisten osallistuminen erikoisohjelmiin, tapahtumiin tai kampanjoihin. [*]
    • Näissä tapauksissa voimme käyttää ammattilaisten henkilötietoja myös muilla tavoilla osana näitä erityisiä ohjelmia, aktiviteetteja, tapahtumia tai kampanjoita.

 

  • Ammattilaisten verkkokaupan luominen. [*]
  • Tarjoamme ammattilaisille mahdollisuuden perustaa verkkokaupan auttaaksemme heitä tarjoamaan optimaalisia hoitopalveluita ja varmistaaksemme tuotteidemme helpon saatavuuden.
  • Liiketoiminnalliset tarkoitukset. [*]
  • Korruptionvastaisten ja läpinäkyvyyteen liittyvien velvoitteidemme noudattaminen.
  • Ongelmien jäljittäminen ja niiden ratkaiseminen, valvontaan ja raportointiin liittyvien lainsäädännöllisten velvoitteidemme täyttäminen, mukaan lukien tuotteita koskevat valitukset, tuotteiden/potilaiden turvallisuuden varmistaminen ja taustaselvitykset.
  • Ymmärtääksemme paremmin, kuinka tuotteemme ja palvelumme vaikuttavat ammattilaisiin ja heidän potilaisiinsa.

 

 

Toimimme näin hallinnoidaksemme suhdettamme sinun kanssasi, noudattaaksemme lainsäädännöllisiä velvoitteitamme ja joissakin tapauksissa silloin, kun meillä on tällaiseen käsittelyyn sinun suostumuksesi, tieteellisiin tarkoituksiin ja/tai koska meillä on siihen oikeus oikeutetun liiketoiminnallisen edun perusteella.

 

Yhteydenpito asiakkaiden kanssa

 

Käytämme asiakkaidemme henkilötietoja seuraaviin tarkoituksiin (niiden tarkoitusten lisäksi, jotka on lueteltu kuluttajia ja yleisöä koskevassa osiossa), mukaan lukien:

 

  • Palveluiden tarjoaminen ja pyyntöjen toteuttaminen. [*]
  • Kanssamme tekemiesi ostotapahtumien loppuun suorittaminen.

 

  • Liiketoiminnalliset tarkoitukset. [*]
  • Korruptionvastaisten ja läpinäkyvyyteen liittyvien velvoitteidemme noudattaminen.
  • Ongelmien jäljittäminen ja niiden ratkaiseminen, valvontaan ja raportointiin liittyvien lainsäädännöllisten velvoitteidemme täyttäminen, mukaan lukien tuotteita koskevat valitukset, tuotteiden/potilaiden turvallisuuden varmistaminen ja taustaselvitykset.
  • Ymmärtääksemme paremmin, kuinka tuotteemme ja palvelumme vaikuttavat ammattilaisiin ja heidän potilaisiinsa.

 

  • Liiketoiminnalliset tarkoitukset. [*]
  • Korruptionvastaisten ja läpinäkyvyyteen liittyvien velvoitteidemme noudattaminen.
  • Ongelmien jäljittäminen ja niiden ratkaiseminen, valvontaan ja raportointiin liittyvien lainsäädännöllisten velvoitteidemme täyttäminen, mukaan lukien tuotteita koskevat valitukset, tuotteiden/potilaiden turvallisuuden varmistaminen ja taustaselvitykset.
  • Ymmärtääksemme paremmin, kuinka tuotteemme ja palvelumme vaikuttavat ammattilaisiin ja heidän potilaisiinsa.

 

Toimimme näin hallinnoidaksemme suhdettamme sinun kanssasi, noudattaaksemme lainsäädännöllisiä velvoitteitamme, ja joissakin tapauksissa silloin, kun meillä on tällaiseen käsittelyyn sinun suostumuksesi ja/tai koska meillä on siihen oikeus oikeutetun liiketoiminnallisen edun perusteella.

 

Henkilötietojen luovuttaminen

Luovutamme henkilötietoja:

  • Tytäryhtiöillemme ja osakkussyhtiöillemme tässä tietosuojakäytännössä määriteltyihin tarkoituksiin. [*]
  • Näet luettelon tytäryhtiöistämme ja osakkuusyhtiöistämme sekä niiden sijainnit tästä.
  • Colgate-Palmoliven tytäryhtiö tai osakkuusyhtiö, joka on kerännyt henkilötietojasi, on vastuussa siirtämistään ja käyttämistään henkilötiedoista.

 

  • Kolmannen osapuolen palveluntarjoajillemme, jotta he voivat tuottaa meille tarjoamiaan palveluja. [*]
  • Näihin kuuluvat esimerkiksi webhotelli- ja hosting-palveluiden sekä tietojen analysointiin, maksujen käsittelyyn, tilausten käsittelyyn, tietotekniikkaan ja siihen liittyvän infrastruktuurin tarjoamiseen, asiakaspalveluun, sähköpostien toimittamiseen sekä auditointiin ja tilintarkastukseen liittyvien palveluiden tarjoajat.

 

  • Kolmansille osapuolille, jotta he voivat lähettää sinulle markkinointiviestintää tekemiesi valintojen mukaisesti.

 

  • Arvontojen, kilpailuiden ja vastaavien kampanjoiden kolmannen osapuolen sponsoreille tekemiesi valintojen mukaisesti.

 

  • Tarjotessamme ammatillisia palveluitamme luovutamme tietoja muille yrityksille, joiden kanssa teemme yhteistyötä tiettyjen tuotteiden tai palveluiden osalta. [*]
  • Niihin voivat kuulua markkinointikumppanimme niiden tuotteiden osalta, joita kehitämme ja/tai markkinoimme yhdessä.

 

Käyttämällä palveluita voit myös valita luovuttavasi henkilötietoja. [*]

  • Voit luovuttaa henkilötietoja viestialustoilla, chatissa, profiilisivustoilla, blogeissa ja muissa palveluissa, joissa voit julkaista tietoja ja sisältöjä (mukaan lukien rajoituksetta sosiaalisen median sivumme). Huomaathan, että mitkä tahansa näiden palveluiden kautta julkaisemasi tai luovuttamasi henkilötiedot tulevat julkisiksi ja voivat olla julkisesti saatavilla muille käyttäjille ja yleisölle.

 

  • Voit myös luovuttaa henkilötietoja sosiaalisen jakamisen kautta. Kun yhdistät palvelutilisi sosiaalisen median tiliisi, voit jakaa tietoja henkilöille, joihin olet yhteydessä sosiaalisen median tilisi kautta, sekä sosiaalisen median tilisi palveluntarjoajalle. Toimimalla näin valtuutat meidät edistämään näiden tietojen jakamista ja ymmärrät, että jaettujen tietojen käyttämiseen sovelletaan sosiaalisen median palveluntarjoajan omaa yksityisyyskäytäntöä.

 

Muu tietojen käyttäminen ja luovuttaminen

 

Käytämme ja luovutamme henkilötietojasi tarvittaessa myös muista syistä:

  • Noudattaaksemme sovellettavia lakeja ja asetuksia.

 

  • Tehdäksemme yhteistyötä julkisten viranomaisten kanssa.

 

  • Tehdäksemme yhteistyötä lainvalvontaviranomaisten kanssa.

 

  • Myynnin, uudelleenjärjestelyn, yritysfuusion tai muun liiketapahtuman yhteydessäkun meillä on syytä luovuttaa tai siirtää henkilötietojasi kolmannelle osapuolelle oikeutetun edun perusteella.

 

  • Muista oikeudellisista syistä johtuen, kuten varmistaaksemme ehtojemme ja sääntöjemme noudattamisen tai suojataksemme omia, tytäryhtiöidemme tai osakkuusyhtiöidemme tai sinun tai muiden henkilöiden oikeuksia, yksityisyyttä, turvallisuutta tai omaisuutta.

 

Näissä tapauksissa sinun henkilötietojasi voidaan käsitellä ja luovuttaa toimijoiden kesken asuinmaasi ulkopuolella.

 

MUUT TIEDOT

 Muut tiedot” ovat mitä tahansa muita tietoja, jotka eivät paljasta henkilöllisyyttäsi tai jotka eivät suoraan viittaa yksittäiseen tunnistettavaan henkilöön:

  • selaimen ja laitteen tiedot
  • sovelluksen käyttäjätiedot
  • evästeiden, kuvaviittausten (pixel tags) ja muiden teknologioiden avulla kerätyt tiedot
  • sinun antamasi demografiset ja muut tiedot, jotka eivät paljasta henkilöllisyyttäsi
  • tiedot, jotka on luotu yhdistämällä tavalla, joka ei paljasta henkilöllisyyttäsi

 

Jotkin muut tiedot luokitellaan henkilötiedoiksi joissakin maissa. Jos meitä vaaditaan käsittelemään muita tietoja henkilötietoina sovellettavan lainsäädännön mukaisesti, käytämme ja luovutamme näitä tietoja niihin tarkoituksiin, joita varten käytämme ja luovutamme henkilötietoja tässä tietosuojakäytännössä määritellyillä tavoilla.

Muiden tietojen kerääminen

Me ja palveluntarjoajamme voimme kerätä muita tietoja erilaisilla tavoilla, mukaan lukien:

  • Selaimesi tai laitteesi kautta [*]
  • Useimmat selaimet tai käyttämäsi laite keräävät automaattisesti joitakin tietoja, kuten MAC-osoitteen (Media Access Control), tietokoneen tyypin (Windows tai Mac), näytön resoluution, käyttöjärjestelmän nimen ja version, laitteen valmistajan ja mallin, kielen, Internet-selaimen tyypin ja version sekä käyttämiesi palveluiden nimet ja versiot (kuten sovellus).
  • Sovelluksen käyttötottumustesi perusteella [*]
  • Kun lataat ja käytät sovellusta, me ja palveluntarjoajamme voimme jäljittää ja kerätä sovelluksen käyttäjien tietoja, kuten päivämäärän ja ajan, jolloin laitteeseesi asennettu sovellus käyttää palvelimiamme, sekä tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista laitenumerosi perusteella.
  • Evästeiden käyttäminen [*]
  • Evästeet ovat tiedostoja, jotka tallennetaan suoraan käyttämällesi tietokoneelle. Evästeiden avulla me voimme kerätä tietoja, kuten selaimen tyypin, palveluiden käyttämiseen kuluneen ajan, sivut, joilla käyttäjä on vieraillut, verkkosivustot, joilta käyttäjä on siirtynyt palveluihin, ja muut tietoliikenteeseen liittyvät tiedot. Lisätietoja evästeistä saat evästekäytännöstämme

Emme tällä hetkellä vastaa selaimen DNT-signaaleihin (do-not-track). Jos et halua, että tietoja kerätään evästeiden avulla, useimmissa selaimissa on mahdollisuus estää evästeet kokonaan automaattisesti tai estää tai hyväksyä jokin tietty eväste tai tiettyjä evästeitä joltakin tietyltä verkkosivustolta. Voit myös tutustua evästeisiin lisää osoitteessa http://www.allaboutcookies.org. Jos et kuitenkaan hyväksy evästeitä, voi palveluiden käyttämisessä ilmetä ongelmia. Et ehkä myöskään saa mainoksia tai muita tarjouksia, jotka ovat sinun kiinnostuksen kohteisiisi ja tarpeisiisi soveltuvia.

  • Kuvaviittausten (pixel tags) ja muiden vastaavien teknologioiden käyttäminen [*]
  • Kuvaviittauksia (pixel tags) (eli verkkojäljitteet, jäljityskuvakkeet tai clear GIF -kuvat) voidaan käyttää muun muassa jäljittämään sitä, kuinka käyttäjät käyttävät palveluita (mukaan lukien sähköpostien vastaanottajat), mittaamaan markkinointikampanjoidemme tehokkuutta ja laatimaan tilastoja palveluiden käytöstä ja käyttövasteista.
  • Analytiikka [*]
  • Me käytämme Google Analytics -palvelua, joka käyttää evästeitä ja samanlaisia teknologioita keräämään ja analysoimaan tietoja palveluiden käytöstä ja raportoimaan toiminnoista ja suuntauksista. Tämä palvelu voi myös kerätä tietoja muiden verkkosivustojen, sovellusten ja verkkoresurssien käytöstä. Voit lukea lisää Googlen käytännöistä osoitteesta google.com/policies/privacy/‌partners/ ja lopettaa näiden teknologioiden käyttämisen lataamalla Google Analyticsin selaimen opt-out-lisäosan, joka on saatavilla osoitteessa https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.
  • Adobe Flash -teknologian (mukaan lukien Flash LSO -tiedostot (Flash Local Shared Objects)) ja muiden vastaavien teknologioiden avulla [*]
  • Voimme käyttää Flash LSO -tiedostoja ja muita teknologioita muun muassa keräämään ja tallentamaan tietoja siitä, kuinka käytät palveluita. Jos et halua Flash Playerin LSO-evästeitä tallennettavan tietokoneellesi, voit määrittää Flash Playerin asetukset estämään Flash LSO -tiedostojen tallennuksen työkaluilla, jotka löydät näkymästä Website Storage Settings Panel. Voit myös siirtyä Global Storage Settings Panel -näkymään ja noudattaa siellä annettuja ohjeita. Huomaathan, että Flash Playerin asetusten määrittäminen siten, että asetukset rajoittavat tai estävät Flash LSO -evästeet, voi heikentää joidenkin Flash-sovellusten toimintaa tai estää sen.
  • IP-osoite [*]
  • Internet-palveluntarjoajasi antaa tietokoneellesi IP-osoitteen automaattisesti. IP-osoite, vierailun ajankohta ja sivut, joilla käyttäjä on vieraillut, voidaan tunnistaa ja kirjata automaattisesti palvelimemme lokitietoihin milloin tahansa, kun käyttäjä käyttää palveluita. IP-osoitteiden kerääminen on normaali toimenpide, ja monet verkkosivustot, sovellukset ja muut palvelut keräävät niitä automaattisesti. Me käytämme IP-osoitteita esimerkiksi käyttäjämäärien laskemiseen, palvelimen ongelmien tunnistamiseen ja palveluiden hallinnoimiseen. Voimme myös määrittää arvioidun sijaintisi IP-osoitteesi perusteella.
  • Fyysinen sijainti [*]
  • Voimme kerätä tietoja laitteesi fyysisestä sijainnista esimerkiksi satelliittien, matkapuhelinten tukiasemien tai Wi-Fi-signaalien perusteella. Voimme käyttää laitteesi fyysistä sijaintia tarjotaksemme sinulle yksilöllisiä, sijaintiin perustuvia palveluita tai sisältöjä. Joissakin tapauksissa voit sallia tai estää laitteesi sijaintitietojen käyttämisen, mutta näissä tapauksissa me emme välttämättä voi tarjota sinulle kyseisiä yksilöllisiä palveluita tai sisältöjä.

Muiden tietojen käyttäminen ja luovuttaminen

 

Voimme käyttää ja luovuttaa muita tietoja mihin tahansa tarkoitukseen lukuun ottamatta tilanteita, jolloin sovellettava lainsäädäntö määrää toisin. Joissakin tapauksissa voimme yhdistää muita tietoja henkilötietoihin. Näissä tapauksissa käsittelemme yhdistettyjä tietoja kuten henkilötietoja niin kauan, kuin tiedot on yhdistetty.

TURVALLISUUS

Pyrimme käyttämään kohtuullisia ja tarkoituksenmukaisia organisatorisia, teknisiä ja hallinnollisia keinoja suojataksemme organisaatiomme hallussa olevia henkilötietoja. Valitettavasti mikään tiedonsiirto- tai tallennusmenetelmä ei ole sataprosenttisen turvallinen. Jos sinulla on syytä epäillä, että viestintäsi kanssamme ei ole turvallista, ilmoita asiasta välittömästi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

VALINNAT JA PÄÄSY TIETOIHIN

Sinun valintasi koskien tapaa, jolla me käsittelemme ja luovutamme henkilötietojasi

Tarjoamme sinulle erilaisia vaihtoehtoja koskien tapaa, jolla me käsittelemme ja luovutamme henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin.

Voit lopettaa seuraavat:

  • Sähköisten viestien vastaanottaminen meiltä: Jos et enää halua saada meiltä markkinointiin liittyviä sähköposteja, tekstejä tai tekstiviestejä, voit peruuttaa niiden tilauksen noudattamalla jokaisessa tällaisessa viestissä olevia ohjeita tai ottamalla yhteyttä
  • Ammatillisiin palveluihimme liittyvien markkinointiviestien vastaanottaminen: Jos käytät ammatillisia palveluitamme etkä enää halua saada meiltä markkinointiin liittyviä viestejä, voit peruuttaa niiden tilauksen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Ilmoita lähettämässäsi peruutuspyynnössä nimesi ja osoitteesi, johon et enää halua saada viestejä.
  • Henkilötietojesi jakaminen tytäryhtiöillemme ja osakkuusyhtiöillemme niiden suoramarkkinointitarkoituksiin: Jos et halua, että jaamme henkilötietojasi tytäryhtiöillemme ja osakkuusyhtiöilemme niiden suoramarkkinointitarkoituksiin, voit lopettaa niiden jakamisen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.
  • Henkilötietojesi jakaminen erillisille kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointitarkoituksiin: Jos et halua, että jaamme henkilötietojasi erillisille kolmansille osapuolille niiden suoramarkkinointitarkoituksiin, voit lopettaa niiden jakamisen ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Pyrimme noudattamaan pyyntöäsi mahdollisimman pian. Huomaathan, että jos lopetat markkinointiviestiemme vastaanottamisen, me voimme silti lähettää sinulle tärkeitä hallinnollisia viestejä, joiden lähettämistä et voi perua.

Miten pääset tarkastelemaan, muuttamaan tai poistamaan henkilötietojasi

Jos haluat tarkastella, korjata, päivittää, salata, rajoittaa tai poistaa meille aikaisemmin antamiasi henkilötietoja, vastustaa tietojesi käsittelyä tai pyytää sähköisen kopion henkilötiedoistasi siirtääksesi ne toiselle yritykselle (sillä edellytyksellä, että sinulla on tämä oikeus tietojen siirtämiseen sovellettavan lainsäädännön mukaisesti), voit ottaa yhteyttä aiakaspalveluun. Me vastaamme pyyntöösi sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. [*]

Suojataksemme sinua voimme toteuttaa ainoastaan ne pyynnöt, jotka koskevat niitä henkilötietoja, jotka on liitetty siihen sähköpostiosoitteeseen, josta pyyntö on lähetetty. Meidän on mahdollisesti tarkistettava henkilöllisyytesi ennen pyynnön toteuttamista. Pyrimme toteuttamaan pyyntösi mahdollisimman pian.

Huomaathan, että meidän on mahdollisesti säilytettävä tiettyjä tietoja kirjaamistarkoituksessa ja/tai suorittaaksemme mitkä tahansa tapahtumat, jotka aloitit, ennen kuin lähetit pyynnön tietojen muuttamisesta tai poistamisesta (esim. kun teet oston tai osallistut kampanjaan, et voi ehkä muuttaa tai poistaa antamiasi henkilötietoja, ennen kuin ostotapahtuma tai kampanjaan osallistuminen on suoritettu loppuun), tai voidaksemme toteuttaa peruutuspyynnöt (opt-out).

TIETOJEN SÄILYTYSAIKA

Säilytämme henkilötietoja niin kauan kuin niiden säilyttäminen on tarpeellista tai sallittua niiden tarkoitusten perusteella, joita varten ne on kerätty, sekä yrityksen käytäntöjen ja sovellettavien lakien mukaisesti. [*]

 

Määrittelemme tietojen säilytysajan muun muassa seuraavien kriteereiden perusteella:

  • aika, jonka sisällä tarjoamme palveluita sinulle (esimerkiksi niin kauan kuin sinulla on meillä tili tai kuin käytät palveluita)
  • aika, jolloin meillä on toimintasuhde kanssasi
  • laillinen velvoite, jonka olemme velvoitettuja täyttämään (esimerkiksi joidenkin lakien mukaan meidän on pidettävä kirjaa tapahtumistasi tietyn ajan, ennen kuin voimme poistaa tietosi); ja
  • onko tietojen säilyttäminen perusteltua oikeutetun etumme perusteella (kuten sovellettavien vanhentumissääntöjen, oikeudenkäyntien, valtion viranomaisten tutkimusten tai muiden lainsäädännöllisten syiden vuoksi).

 

KOLMANNEN OSAPUOLEN PALVELUT

Tämä tietosuojakäytäntö ei koske minkään kolmansien osapuolten yksityisyyttä, tietosuojaa tai muita asioita koskevia käytäntöjä, mukaan lukien mikä tahansa kolmas osapuoli, joka operoi palveluihimme liittyviä mitä tahansa verkkosivustoja tai palveluita. Me emme myöskään ole niistä vastuussa. Linkin lisääminen palveluihin ei tarkoita sitä, että me, tytäryhtiömme tai osakkuusyhtiömme suosittelemme linkitettyä sivustoa tai palvelua.

Lisäksi me emme ole vastuussa muiden organisaatioiden, sovelluskehittäjien, sovellusten palveluntarjoajien, sosiaalisen median alustojen tarjoajien, käyttöjärjestelmän tarjoajien, langattomien palveluiden tarjoajien tai laitevalmistajien suorittamasta tietojen keräämisestä, käyttämisestä tai luovuttamisesta tai turvallisuuskäytännöistä tai -menettelyistä, mukaan lukien mitkä tahansa henkilötiedot, jotka sinä luovutat muille organisaatioille sovelluksissa tai sosiaalisen median sivustoillamme tai niiden kautta.

MAINONTAMME

Käytämme kolmannen osapuolen mainostajia mainostaaksemme tuotteita ja palveluita, jotka voivat kiinnostaa sinua, kun käytät palveluita ja muita verkkosivustoja tai verkkopalveluita. [*]

Tällaisia mainoksia näytetään sinulle sen perusteella, että käytät palveluitamme ja muita verkkosivustoja tai verkkopalveluita omilla laitteillasi, sekä kolmansilta osapuolilta saamiemme tietojen perusteella. Kolmannen osapuolen mainostajat mahdollistavat tämän lähettämällä yksittäisen evästeen selaimellesi tai tunnistamalla sellaisen selaimestasi (mukaan lukien kuvaviittausten (pixel tags) käyttö). Ne myös käyttävät näitä teknologioita verkkokäyttäytymisestäsi keräämiensä tietojen ohella tunnistaakseen sinut käyttämilläsi laitteilla, kuten matkapuhelimella ja kannettavalla tietokoneella. Jos haluat lisätietoja tästä käytännöstä sekä siitä, kuinka voit estää näiden teknologioiden käytön pöytäkoneella ja mobiiliselaimissa jollakin tietyllä laitteella, jolta luet tätä tietosuojakäytäntöä, siirry osoitteeseen http://optout.aboutads.info/#/ ja http://optout.networkadvertising.org/#/.

ALAIKÄISET

Ellei toisin ole mainittu, palveluita ei ole suunnattu alaikäisille sovellettavan lainsäädännön mukaisesti. Esimerkiksi Yhdysvalloisssa alaikäisiksi katsotaan alle 13-vuotiaat henkilöt. ETA-alueella noudatetaan jäsenmaita koskevaa EU-lainsäädäntöä, ja me emme tarkoituksellisesti kerää alaikäisten henkilötietoja. Jos annat meille alaikäisten henkilötietoja, vakuutat, että sinulla on siihen asianmukaiset lailliset valtuudet ja että voit pyydettäessä todistaa näiden valtuuksien olemassaolon meille.

LAINSÄÄDÄNTÖ JA TIETOJEN SIIRTÄMINEN VALTIOIDEN RAJOJEN YLI

Henkilötietojasi voidaan tallentaa ja käsitellä missä tahansa maassa, jossa meillä on toimipaikkoja tai jossa toimimme yhteistyössä palveluntarjoajien kanssa. Käyttämällä palveluitamme ymmärrät, että henkilötietojasi voidaan siirtää asuinmaasi ulkopuolisiin maihin ja yrityksiin, joiden tietosuojalainsäädäntö voi olla erilainen kuin asuinmaassasi. Joissakin tapauksissa oikeusistuimet, lainvalvontaviranomaiset, sääntely-, valvonta- ja turvallisuusviranomaiset näissä muissa maissa voivat olla oikeutettuja tarkastelemaan henkilötietojasi. [*]

Euroopan komissio katsoo, että joissakin ETA-alueen ulkopuolisissa maissa tietosuojalainsäädäntö on ETA-alueen standardien mukainen ja riittävällä tasolla (kattava luettelo näistä maista on saatavilla täällä. Koskien tiedonsiirtoja ETA-maista maihin, joiden Euroopan komissio ei katso täyttävän yllä esitettyjä vaatimuksia, me käytämme tarkoituksenmukaisia keinoja, kuten Euroopan komission hyväksymiä mallisopimuslausekkeita, suojataksemme henkilötietojasi. Saat kopion näistä toimenpiteistä napsauttamalla tästä.

ARKALUONTOISET HENKILÖTIEDOT

Pyydämme, ettet lähetä tai luovuta meille mitään arkaluontoisia henkilötietoja (esim. sosiaaliturvatunnusta, rotuun tai etniseen alkuperään, poliittisiin mielipiteisiin, uskontoon tai muihin näkemyksiin tai uskomuksiin liittyviä tietoja, biometrisiä tai geneettisiä tunnistetietoja tai tietoja rikostaustasta tai ammattiliittojen ja -yhdistysten jäsenyydestä) palveluissamme tai niiden kautta tai muilla tavoilla, ellemme erikseen pyydä niitä.

KOLMANNEN OSAPUOLEN MAKSUPALVELUT

Voimme käyttää kolmannen osapuolen maksupalveluita palveluiden yhteydessä suoritettujen maksujen käsittelemiseksi. Jos haluat suorittaa maksun palveluiden kautta, tämä kolmas osapuoli kerää henkilötietosi, emme me. Tällöin henkilötietojasi käsitellään kolmannen osapuolen tietosuojakäytännön mukaisesti tämän tietosuojakäytännön sijaan. Emme hallitse tai ole vastuussa tämän kolmannen osapuolen suorittamasta sinun henkilötietojesi keräämisestä, käyttämisestä ja luovuttamisesta.

 

PÄIVITYKSET TÄHÄN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖÖN

Seloste “PÄIVITETTY VIIMEKSI” tämän tietosuojakäytännön yläreunassa ilmoittaa ajankohdan, jolloin tämä tietosuojakäytäntö on päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun julkaisemme päivitetyn tietosuojakäytännön palveluidemme yhteydessä. Käyttämällä palveluita näiden muutosten jälkeen hyväksyt päivitetyn tietosuojakäytännön.

YHTEYDENOTOT

Napsauttamalla tästä löydät rekisterinpitäjän, joka on vastuussa sinun henkilötietojesi keräämisestä, käyttämisestä ja luovuttamisesta tämän tietosuojakäytännön mukaisesti.

Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä, ota yhteyttä asiakaspalveluun tai lähetä postia osoitteeseen:

Colgate-Palmolive Company

300 Park Avenue

New York, NY 10022

United States of America

 

LISÄTIETOJA ETA-ALUEELLE

Voit lähettää valituksen oman maasi tai alueesi tietosuojaviranomaiselle tai viranomaiselle siinä maassa, jossa oletettu sovellettavan tietosuojalainsäädännön rikkomus on tapahtunut. Luettelo tietosuojaviranomaisista on saatavilla osoitteessa http://ec.europa.eu/newsroom/article29/item-detail.cfm?item_id=612080.

 

Tietosuojakäytäntö ja lapsia koskeva tietosuojakäytäntö

Hill's kunnioittaa sivustonsa käyttäjien yksityisyydensuojaa. Tietosuojakäytäntömme on kuvattu alla. Tietosuojakäytäntöä voidaan muuttaa Internet-tekniikan muuttuessa. Kaikista muutoksista ilmoitetaan välittömästi näillä sivuilla.

Erityishuomautus vanhemmille ja huoltajille

Hill's kunnioittaa lasten yksityisyydensuojaa. Hill's ymmärtää, että lasten sähköpostin- ja Internet-käyttöön liittyy erityisiä huolenaiheita yksityisyyden ja tietosuojan osalta.

Hill's pyrkii noudattamaan Children's Advertising Review Unitin ("CARU:n") Internet-mainontaa ja online-palveluita koskevia suosituksia, mukaan lukien henkilötietojen keräämistä alaikäisiltä koskevat suositukset. Hill's muistuttaa ja kannustaa vanhempia tarkkailemaan lastensa Internetin käyttöä. Vanhemmat voivat auttaa lasten yksityisyydensuojan turvaamisessa varmistamalla, että lapset eivät koskaan lähetä sähköpostia tai henkilötietojaan tähän tai mihinkään muuhun sivustoon ilman vanhempien suostumusta.

Hill'sin kotieläinruokien evästekäytäntö - Eurooppa

Käytämme evästeitä ja vastaavaa tekniikka verkkosivustoillamme. Tämä ilmoitus antaa tietoa evästeiden käyttö- ja hallintatavastamme.

Tätä verkkosivustoa (ja kaikkia meidän tai tytäryhtiöidemme tarjoavia sivustoja) käyttämällä hyväksyt evästeiden (ja vastaavan tekniikan) käytön tämän ilmoituksen mukaisesti. Hyväksyt erityisesti analyyttisten, mainontaa ja toimintoja koskevien evästeiden käytön alla kuvattuihin tarkoituksiin.

Jos et hyväksy näiden evästeiden käyttöä, lue lisäohjeita alla olevasta osiosta ‘Evästeiden hallinta tai poistaminen’.

Mikä eväste on?

Evästeet ovat pieniä kirjaimia ja numeroita sisältäviä tiedostoja, jotka ladataan tietokoneeseen tai mobiililaitteiseen verkkosivustoa käytettäessä. Evästeet lähetetään sitten takaisin alkuperäiseen verkkosivustoon kaikilla seuraavilla vierailukerroilla tai johonkin toiseen verkkosivustoon, joka tunnistaa evästeen. Evästeet ovat hyödyllisiä, koska niiden avulla verkkosivusto voi tunnistaa käyttäjän laitteen.

Evästeet suorittavat monia eri toimintoja, niiden avulla voit esimerkiksi selata sivuja tehokkaasti, ne muistavat valintasi ja parantavat käyttäjäkokemusta yleisesti ottaen. Niiden avulla voidaan lisäksi varmistaa, että näet kiinnostuksiasi vastaavia mainoksia verkossa. 
Käytämme kahta laajaa evästekategoriaa:

  • Ensimmäisen osapuolen evästeet, jotka tulevat suoraan meiltä tietokoneeseesi.
  • Kolmannen osapuolen evästeet, jotka tulevat kolmansilta osapuolilta meidän puolestamme. Käytämme kolmannen osapuolen evästeitä verkkosivustojemme ja niiden käytön analysoimiseen sekä kohdistettuun mainontaan (kuten kuvattu alla).

Miten käytämme evästeitä?

Alla olevat taulukko kertoo, miten me ja kolmannet osapuolet käytämme evästeitä verkkosivustoillamme. Niihin kuuluu seuraava evästeiden käyttö:

  • sivustojemme vierailijoiden kokonaismäärän ymmärtäminen sekä vierailijoiden käyttämien verkkoselaimien (esim. Firefox, Safari tai Internet Explorer) sekä käyttöjärjestelmien (esim. Windows tai Macintosh) tunnistaminen
  • verkkosivustojemme toiminnan tarkkailu, mukaan lukien vierailijoiden sivustojen käyttötapa ja verkkosivustojen parannus
  • verkkokokemuksen mukauttaminen ja parantaminen
  • mukautettu Hill'sin ja kolmannen osapuolen mainonta verkkosivustoillamme ja niiden ulkopuolella

Millaisia evästeitä käytämme?

TVerkkosivustojemme evästetyypit voidaan luokitella yhteen neljästä kategoriasta: 'oleelliset verkkosivuston evästeet', 'toimintoa koskevat evästeet', 'analyyttiset evästeet' ja 'mainontaa koskevat evästeet'. Seuraava taulukko sisältää lisätietoa kustakin kategoriasta ja evästeidemme tarkoituksista:

Evästetyyppi

Evästeen toiminta

Lähde ja estäminen

Oleelliset verkkosivuston evästeet

Nämä evästeet ovat tärkeitä verkkosivuston ja niiden toimintojen kannalta. Nämä evästeet eivät kerää sinusta tietoa markkinointitarkoituksiin tai internetin käyttöä koskevia tietojasi. Nämä evästeet ovat usein käyttöjaksokohtaisia ja ne menevät umpeen, kun verkkosivuston käyttö (käyttöjakso) on päättynyt. Tätä evästeluokkaa ei voida poistaa käytöstä.

Hill'sin 
(ensimmäisen osapuolen evästeet)

Toimintaa koskevat evästeet

Näiden evästeiden avulla verkkosivustomme muistaa valintasi (esim. käyttäjätunnuksesi, kielesi tai alueesi) parempien ja henkilökohtaisempien toimintojen tarjoamiseksi. Näiden evästeiden keräämät tiedot voivat olla nimettömiä eikä niistä voida jäljittää muiden sivustojen selaintoimintoja. Tätä evästeluokkaa ei voida poistaa käytöstä.

Hill'sin 
(ensimmäisen osapuolen evästeet)

Toimintaa ja mainontaa koskevat evästeet

Näitä evästeitä käytetään toimittamaan sisältöä verkkosivustoillemme YouTube:n kautta. Google ja sen yhteistyökumppanit voivat käyttää Googlen keräämiä tietoja myös muihin tarkoituksiin, esimerkiksi kohdistetun mainonnan tarjoamiseksi verkkosivustoillamme ja niiden ulkopuolella.

YouTube (peruuta)

Analyyttiset evästeet

Nämä evästeet, mukaan lukien välimuistin evästeet, asentaa Google Analytics, Omniture ja Fabric sekä Quantcast. Niitä käytetään verkkosivustojemme vierailijoiden toimintaa koskevien tietojen keräämiseen, mukaan lukien vierailijamäärät, sivustot ennen verkkosivustoillemme siirtymistä ja vierailijoiden avaamat verkkosivustomme sivut. Käytämme näitä tietoja raporttien laatimiseen ja verkkosivustojemme parantamiseen esimerkiksi saamalla tietää, löytävätkö käyttäjät virheitä ja varmistamalla, että käyttäjät löytävät helposti hakemansa. Kyseiset evästeet jäävät tietokoneeseesi, kunnes poistat ne.

Omniture (peruuta
Google Analytics (peruuta)

Fabric (opt-out)

Quantcast (opt-out)

Mainontaa koskevat evästeet

Kyseiset evästeet keräävät tietoa verkkosivustoista ja yksittäisisä sivuista, joita käyttäjät käyttävät verkkosivustoillamme ja niiden ulkopuolella (niissä voi olla esimerkiksi tietoja kiinnostuksistasi ja niiden ominaisuuksista). Niitä käytetään yleensä mainoksiin ja muihin markkinointiviesteihin omien kiinnostuksiesi mukaisesti. Niitä käytetään myös rajoittamaan mainoksien esiintyvyyttä sekä mainoskampanjoiden tehokkuuden mittaamiseen. Ne asennetaan yleensä mainosverkostojen kautta luvallamme. Ne jäävät tietokoneeseesi, ellet poista niitä, ja ne muistavat käyttämäsi verkkosivustot. Ne voivat myös ilmoittaa, tulitko verkkosivustollemme mainoslinkin kautta.

Nämä tiedot jaetaan muiden organisaatioiden kanssa, esimerkiksi mainostajien ja yhteistyökumppaniemme kanssa, ja he voivat käyttää tietoja yhdessä muiden verkkosivustojen käyttöä koskevien tietojan kanssa muun muassa verkkosivustomme (ja muiden) käyttäjäryhmien yhteisten kiinnostuksien ja toimintatapojen tunnistamiseksi.

AddThis (peruuta
AppNexus (peruuta
Doubleclick (peruuta
Facebook 
Media6Degrees (peruuta
Mediamind (peruuta
Twitter 
Yahoo (peruuta)

Fabric (opt-out)

Muu vastaava tekniikka

 

Useiden muiden verkkosivustojen tavoin käytämme evästeitä muistuttavia tekniikoita, mukaan lukien paikallisesti jaetut kohteet (kutsutaan joskus nimellä ‘flash-evästeet’), selainhistorian tutkinta, selaimen sormenjälkitutkimus ja pikselitunnisteet (kutsutaan joskus nimellä ‘jäljitteet’).Tämä antaa meille ja toimittajillemme tietoa verkkosivustoistamme ja vierailijoiden käyttämästä sisällöstä, jolloin voimme tunnistaa, onko tietokoneesi tai laitteesi käynyt verkkosivustoillamme tai muilla sivustoilla aikaisemmin.

 

Palvelimme keräävät automaattisesti IP-osoitteesi, kun vierailet verkkosivuillamme, voimme yhdistää sen verkkotunnukseesi tai internetpalveluntarjoajasi verkkotunnukseen. Voimme myös kerätä joitakin “clickstream-tietoja” verkkosivustojesi käyttöön liittyen. Clickstream-tietoja ovat esimerkiksi tietokoneeseesi tai laitteeseesi, verkkoselaimeesi ja käyttöjärjestelmääsi ja niiden asetuksia koskevat tiedot, sivusto ennen verkkosivustollemme tulemista, vierailun aikana näkyvät ja napsauttamasi sivut ja sisältö vastaavalla kellonajalla ja kestolla, lataamasi kohteet, seuraava vierailemasi verkkosivusto sekä sivustoillemme ja sen linkitetyille sivustoille syöttämäsi hakusanat.

 

Evästeiden hallinta ja poistaminen

 

Voit päättää itse, haluatko sallia evästeiden käytön vai et alla kuvatulla tavalla. Jos kuitenkin et salli evästeitä, et välttämättä voi käyttää kaikkia verkkosivustojemme toimintoja ja voit saada meiltä viestejä, jotka eivät välttämättä kiinnosta sinua yhtä paljon. Jos hallitset evästeiden käyttöä, evästeiden hallintavälineemme asentaa laitteeseesi evästeen, jonka avulla toimimme valintojesi mukaan. Jos poistat evästeitä laitteessasi, poistat myös kyseisen valintoja koskevan evästeen ja sinun on tehtävä valinnat uudelleen.

 

Voit estää evästeitä käyttämällä yllä olevan taulukon peruutuslinkkejä tai muuttamalla selaimesi asetuksia niin, että verkkosivustojemme evästeitä ei voida asentaa tietokoneeseesi tai mobiililaitteeseesi. Noudata tällöin selaimen ohjeita (yleensä valinnassa “Ohje”, “Työkalut” tai “Muokkaa”). Kun poistat evästeen tai evästekategorian käytöstä, evästettä ei poisteta selaimestasi. Tämä on tehtävä itse selaimesta.

Lisätietoa evästeistä, muun muassa laitteeseen asennettujen evästeiden tarkistamisesta ja niiden hallinnasta ja poistamisesta on saatavilla osoitteesta www.allaboutcookies.org.

 

Aikaisemmin asennetut evästeet

Jos olet poistanut käytöstä yhden tai useamman evästeen, voimme edelleen käyttää sitä ennen evästeillä keräämiämme tietoja. Lopetamme kuitenkin käytöstä poistettujen evästeiden käytön.

 

VIIHDY SIVUSTOLLAMME!

© 2018 Hill's Pet Nutrition, Inc. Kaikki oikeudet pidätetään.